Погода, Новости, загрузка...

У харківському ресторані застрелили відомого бізнесмена

У Харкові в одному з ресторанів невідомий застрелив 42-річного директора компанії «Омега-автопоставка» Ярослава Бисага.

Про це Кореспонденту повідомило джерело в правоохоронних органах.

Як повідомляється, вбивство сталося вночі 1 серпня. Невідомий стріляв у бізнесмена, який відпочивав на території ресторану.

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. У прес-службі прокуратури Харківської області цю інформацію також не підтвердили, але і не спростували. Однак відзначили, що вночі 1 серпня в ресторані невідомий стріляв у 42-річного бізнесмена, який відпочивав там. Від отриманих поранень чоловік помер.

«Відомості про те, що трапилося внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області», - зазначили в прес-службі.

Разом з тим на офіційному сайті компанії «Омега-автопоставка» повідомляється про трагічну загибель гендиректора.

«1 серпня 2013 на 43 році життя трагічно загинув генеральний директор компанії Омега-Автопоставка Ярослав Васильович Бисага», - йдеться в повідомленні.

Компанія «Омега-автопоставка» - національний дистриб’ютор запасних частин, шин і масел на ринку України. За 20 років роботи компанія налагодила співпрацю з незалежними операторами - регіональними партнерами, за допомогою яких створена збутова мережа національного масштабу.