Погода, Новости, загрузка...

На Львівщині вбили іноземного бізнесмена

Порізаного молодого чоловіка знайшли на дитячому майданчику у Жовкві.

Про це повідомляє Сегодня.

У райцентрі Жовква, Львівської області, в сквері біля дитячого майданчика був виявлений весь у крові чоловік кавказької зовнішності. У нього були рани грудей і живота, мабуть, нанесені ножем. Через пару годин, після того, як потерпілого доставили в лікарню, він помер.

Як стверджує видання «Погляд», вбитий мав відношення до бізнесу і, можливо, був власником мотелю-ресторану, що в селі Сопошин, Жовківського району.

«За фактом вбивства іноземця, а саме, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, ми відкрили кримінальну справу. Зараз міліція розшукує підозрюваного - кавказця сорока років, теж іноземця », - повідомили в прес-центрі ГУ МВС Львівської області.

У той же час господар мотелю-ресторану Малік Магеррамов розповів нам, що давно намагається продати свій бізнес, однак не був знайомий з убитим.

«Рестораном володію я, інших претендентів на право власності закладом немає. Ось хочу продати за 300 тисяч доларів, але не можу знайти клієнта. А до мого бізнесу це вбивство не має ніякого відношення, я не був знайомий ні з убитим, ні з тим, кого підозрюють у цьому страшному злочині », - стверджує Магеррамов.