Погода, Новости, загрузка...

У справі про ДТП з СБУшниками з´явився «виправдальний елемент»

За 150-200 метрів до Інтернаціональної площі, де трапилася аварія, в ДТП брав участь ще один автомобіль - Toyota Camry - з якою зіткнувся Infiniti і яка не потрапила в протоколи.

Про це пишуть Коментарі.

«Свідки кажуть, що за 150-200 метрів до неї в ДТП брав участь ще один автомобіль - Toyota Camry, з якою зіткнувся Infiniti і яка не потрапила в протоколи. Після зіткнення з Toyota Camry у джипі спрацювали подушки безпеки і вони могли травмувати Михайла, після чого машина стала некерованою, зіткнулася з двома іншими і врізалася в автобус», - заявляють родичі есбеушника - винуватця смертельного ДТП на Нивках.

Дядько Михайла Римаря - Євген - запевняє, що по шляху проходження Infiniti відсутній гальмівний шлях до тарана з автобусом. «Але чомусь прокуратура не бажає розбиратися, чи дійсно було третє авто. А це необ´єктивно. Ми чекаємо результати експертизи авто, щоб зрозуміти, скільки машин зачепив Infiniti».

Разом з тим у прес-службі військової прокуратури заявили, що ні про яку «Тойота Camry» їм не відомо.

«Ми розшукували свідків ДТП та водія авто Fiat Doblo, який міг отримати механічні пошкодження від Infiniti FX35, але ніяк не Toyota», - зазначили у військовій прокуратурі.

Зазначимо, за версією прокуратури, в цьому ДТП брали участь Infiniti FX35, Toyota Corolla, Opel Zafira і автобус МАЗ. Експерти кажуть, що при спрацьовуванні подушок безпеки автоматично повинна припинятися подача пального, після чого машина знижує швидкість, але Infiniti не гальмувала. Євген стверджує, що в авто була несправна проводка: частина проводів були зв´язані ізоляційною стрічкою.