Погода, Новости, загрузка...

У Харкові вилучили півкілограма кокаїну майже на мільйон гривень

Працівники обласної прокуратури спільно з УСБУ в Харківській області викрили міжрегіональне злочинне угруповання, яке налагодило в Харкові незаконний обіг кокаїну.

Про це пише Укрінформ із посиланням на заступника прокурора області Дмитра Кавуна.

"До складу групи входили три особи: один харків'янин і двоє вихідців із Західної України, усім їм по 42 роки. Зловмисники налагодили стійкий канал постачання наркотика із Західної України і розгалужену мережу збуту на території Харкова", - зазначив заступник прокурора.

За його словами, 2 серпня співробітники СБУ із залученням спецпідрозділу "Альфа" затримали трьох наркоділків під час збуту 120 г кокаїну. Затримані заарештовані.

"При обшуку квартири наркоторговців вилучено ще 380 грамів кокаїну, прилади для фасовки і вимірювання наркотика, фасувальний матеріал, три одиниці бойової вогнепальної зброї і гроші, отримані від протиправних угод", - додав заступник прокурора.

За попередніми оцінками, вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного" ринку складає майже мільйон гривень.

Розпочато кримінальне провадження за статтею, пов'язаною з незаконним виробництвом, зберіганням, перевезенням або збутом наркотичних засобів. Кожному з наркоторговців загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.