Погода, Новости, загрузка...

Київський мажор роз'їжджає на розкішній Ferrari у Монако. ФОТО

Під приціл камер потрапила Ferrari 458 Italia Spider з київською пропискою, днями помічена в Монако.

Про це пише Цензор.НЕТ.

Що цікаво, в столиці України її бачили всього декілька разів. Це дає підстави вважати, що за кордоном власник цього автомобіля проводить не менше часу, ніж на батьківщині, або ж просто не мучить свій спорткар на наших дорогах.



Згідно з даними ТЖ, отриманим від однієї з компаній-перевізників, в Україні є всього лічені автовози, які можуть транспортувати спортивні автомобілі в ту чи іншу точку країни.

Нерідко українці віддають перевагу і закритого типу вантажівки, в яких вони ховають від сторонніх очей свої мажорні тачки і перевозять їх таким способом.

Що стосується вилазок за кордон із замовленням перевезти автомобіль до Ніцци або Монако, кількість таких замовлень в Україні за останні роки зросла в 4 рази.

Вартість транспортування варіюється від 1000 до 3000 євро, залежно від маршруту і кінцевої точки. Одними з постійних клієнтів, які користуються такими послугами є: відомий власник Lamborghini Aventador, мер Харкова Геннадій Кернес, Микола Ковзель, київський бізнесмен Ігор Воронов, голова «Нашої Ряби» Юрій Косюк і інші українські поціновувачі мажИрних тачок.