Погода, Новости, загрузка...

У Горлівці після аварії на «Стиролі» від набряку легенів померло немовля

Батьки запевняють, малюк був абсолютно здоровий, а медики говорять про "раптову смерть".

Про це повідомляє Сегодня.

У 26-річної мешканки Горлівки Ольги Кондратьєвої вранці 7 серпня раптово помер 2-місячний синочок. Жінка пов'язує раптову смерть малюка з трагедією на «Стиролі». За її словами, у медичному висновку зазначено, що дитина померла від набряку легенів. Сьогодні малюка поховають.

«Я прокинулася о 6 ранку, Родіон вже не дихав. Коли взяла малюка на руки, у нього зі рота пішла піна, а з носика виступила сукровиця», - розповіла Gorlovka.ua Ольга.

Мама одразу викликала швидку допомогу, за нею приїхали і співробітники правоохоронних органів. Через кілька годин в морзі провели розтин малюка. Медики не поспішають з висновками. За словами Ольги, попередні висновки після розтину відправлені на експертизу в Донецьк, а результат стане відомий через місяць.

«Попередньою версією медиків стало висновок про «раптову смерть», мовляв, дитина задихнулася уві сні, коли переверталася. Я на 100% впевнена, що смерть якось пов'язана з викидом на «Стиролі». Вчора ми як звичайно грали з Родіоном, він не вередував. Навпаки, був активним. Їли ми тільки манну кашу. Про аварію ми дізналися не відразу.

З ранку на вулиці був туман, а в обід мені зателефонував чоловік і сказав про викид. Я не надала повідомленням особливого значення. Перед сном ми з сином подивилися мультики по телевізору, і я поклала його спати в ліжечко. Близько години ночі, коли я прокинулася, він був ще живий. Я відкрила очі, поцілувала його. Він мені ще ручкою помахав», - згадує Оля.

Її чоловік Євген додає, що 19 липня вони були на огляді у педіатра і ніяких відхилень у малюка не було помічено.
Після загибелі малюка в сім'ї залишилося двоє дітей - 6-річна Ліза і 4-річна Софійка. Ольга зі сльозами на очах каже, що нещодавно справили хрестини, а «вже завтра ми поховаємо мого малюка».