Погода, Новости, загрузка...

Мера Сум звинувачує в шантажі прокурор. ФОТО

Заступник прокурора Сум Сергій Маслюк написав рапорт своєму керівництву, в якому звинуватив мера Сум Геннадія Мінаєва у шантажі.

Про це повідомляють Коментарі.

Мінаєв написав про це на своїй сторінці в Facebook.

«Після того як я написав листа (по суті, заяву про злочин) Генеральному Прокурору України щодо його (Маслюка - ред.) дій (тиску і шантажу) відносно міського голови м. Суми, даний суб´єкт не знайшов нічого кращого, як вигадати казочку про те, що шантажував його саме я», - написав Мінаєв.

Мінаєв повідомив, що в рапорті Маслюк стверджує, що нібито 26 липня Мінаєв зустрічався з ним біля будівлі прокуратури.



«Я офіційно заявляю, що зустрічався з Маслюком в цьому році один раз. Взимку, в кінці лютого - на початку березня цього року! Тепер головне. Дуже б хотілося дізнатися, який час псевдо-зустрічі вказав у псевдо-рапорті так званий (т.зв.) радник юстиції? Адже правоохоронним органам, в яких з якогось непорозуміння поки що працює дана особа, не складає ніяких труднощів з´ясувати, де я був у вказаний ним час п´ятниці 26 липня 2013 року і знайти свідків, які підтвердять це», - зазначив Мінаєв.

При цьому він запевнив, що його розмови по мобільному телефону апаратно записуються (за моєю ж заявою), і він сподівається, що ці матеріали вже у генерального прокурора.