Погода, Новости, загрузка...

Києву прогнозують транспортний колапс

Після 24 серпня проїхатися Києвом буде дуже важко.

30 та 31 серпня можна взагалі забути про швидку їзду – батьки збиратимуть дітей до школи, - пише ТСН з посиланням на Вести.

"З 24 серпня по 1 вересня бал заторів на дорогах різко зросте. Це пов'язано з тим, що більшість сімей з дітьми повертаються з відпусток, приїжджають студенти. Один з піків - 30-31 серпня, коли дітей збирають до школи", - розповіла керівник групи зі зв'язків з громадськістю Яндекс.Україна Наталія Журавльова.

Найгірша ситуація буде на Подолі, кажуть експерти. Через те, що в'їздів в історичну частину міста багато, а виїзд лише один, – по вулиці Сагайдачного, – на свята Поділ замре.

Але експерти прогнозують, що святкові пробки будуть лише квіточками. Справді погано стане, коли відкриють ТЦ в Гостинному дворі.

"Коли відкриють торговий центр в Гостинному дворі, стане ще гірше - через машини, яким ніде паркуватися. Підземну стоянку будувати не можна - внизу метро", - розповів експерт з перевезень Богдан Аганін.

Крім того, в кінці серпня десятою дорогою варто буде об'їжджати вулицю Грушевського – в ті дні почне роботу Рада. "Стоятимуть" Поштова площа, Ленінградська площа, площа Шевченка, Петрівка, Московський міст, Ватутіна, Маяковського, Перова, а також вул. Гетьмана, проспект Перемоги.