Погода, Новости, загрузка...

Футболісти відлупцювали Хачеріді

http://image.tsn.ua
Після гри «Динамо» ‒ «Чорноморець» футболісти побили захисника киян Євгена Хачеріді.

Скандал набирає обертів, ‒ пише Gazeta.ua.

Російський коментатор Олексій Андронов повідомив у своєму твіттері, що після закінчення поєдинку в роздягальні біло-синіх сталася бійка. Журналістам вдалося дізнатися подробиці інциденту.

За словами інформатора, який побажав залишитись невідомим, обʼєктом нападу став захисник киян Євген Хачеріді, відомий своїм запальним характером.

Нагадаємо, що гравець за власним бажанням попросив заміну на 58-й хвилині поєдинку, через що викликав до себе низку питань як від президента, так і від колег по команді.

Зʼясувати, у чому причина, словесно не вдалось, і в хід пішли кулаки. Хлопців не зупинила чисельна перевага, яка не злякала і Хачеріді. Тож, в ролі рефері довелось виступити Олегу Гусєву.

Пізніше позицію одноклубників, як повідомила прес-служба «Динамо», озвучив тренер команди Олег Блохін: «Я не знаю, що з Хачеріді. Після того, як його почали запрошувати в Донецьк, він, по-моєму, перестав тренуватися і працювати. Такого бути не може. Травма? Я думаю, що там нічого немає. Мені завтра лікарі доповідатимуть або післязавтра. Або у збірній. Але, чесно кажучи, людина повинна працювати на команду».

Травма в захисника підтвердилась, через яку він пропустить сьогодні матч проти збірної Ізраїлю. Але напружена ситуація в колективі залишається.

Нагадаємо, що донецький «Шахтар» офіційно вже вдруге пропонує купити Хачеріді, спочатку за 12. млн. євро, а потім ціна виросла до 15 млн., про що на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє генеральний директор команди Сергій Палкін.