Погода, Новости, загрузка...

Як Шакіра тримає свої сідниці у формі

Зіркова співачка Шакіра розповіла, що не докладає багато зусиль, аби тримати свої сідниці у формі.

Після пологів деяким зірковим матусям варто багатьох зусиль, щоб повернутися до чудової фізичної форми. Шакіра впоралась з цим завданням на відмінно. Своє шикарне тіло зірка продемонструвала на обкладинці журналу SELF, - пише Gazeta.ua.

Співачка зізнається, що їй було не просто повернути струнку фігуру. Під час вагітності вона займалася зумбой, танцювальним фітнесом, який допоміг їй не набрати багато зайвих кілограмів. Після пологів, Шакіра 4-5 разів на тиждень займалася з тренером фітнесом, адже мала повертатися у проект The Voice.

Зірка розповіла, що не докладає багато зусиль, щоб тримати свої сідниці у чудовій формі, єдине, що хвилювало Шакіру, це її прес. Співачка відома своїми запальним танцями, тому зрозуміло, що плаский живіт був чи не найбажанішою ціллю.

Для досягнення швидкого результату, зірка провела чимало часу роблячи вправи на прес і судячи з фотографій у журналі їй вдалося досягти мети. Дієта співачки також нескладана — щодня Шакіра їла 8 разів маленькими порціями. Продукти, що складали її раціон були багаті на клітковину, залізо, кальцій та протеїни.

Та головний секрет чудової фізичної форми, як стверджує Шакіра, це гарний настрій і любов до себе. Зірка розповідає, що коли дивиться на себе у дзеркало, то сприймає себе повністю, а не роздивляється свої проблемні зони.