Погода, Новости, загрузка...

Як підібрати весільну сукню. ФОТО

У Києві пройшла виставка весільних суконь на сезони весна–літо і осінь-зима 2013.

Подивитися на новинки у весільних колекціях прийшла швачка Тетяна Шевченко. У Києві вона відкрила ательє, де перешиває, здає в оренду і продає сукні, - пише Gazeta.ua.

"Цього року все більше дизайнерів пропонують сукні у грецькому стилі – без корсетів і акцентів на талії, - зауважує Тетяна. – Будемо відверті, не всі клієнтки мають ідеальну фігуру і параметри 90-60-90. Часто приходять повненькі наречені і ті, хто братиме шлюб вже в положенні".

Каже, з усіма клієнтками намагається бути щирою.

"Якщо стегна широкі, не треба тягти на себе "рибку". Крупним дівчатам не дозволяю міряти пишні, бо вони в них, як квочки. Пропоную сукні у грецькому стилі. Багатьом приховати широкі стегна і живіт допомагають плаття-суфле".

Талію радить підкреслювати поясом. Він може бути не білим, а червоним чи рожевим, як краватка у нареченого.

"Вагітним пропоную плаття у грецькому стилі "Ампір" з завищеною талією. Він робить акцент на грудях і відволікає увагу від живота. Цей наряд – знахідка для дівчат з грушеподібною фігурою. Низеньку наречену вищою зробить А-силует".

Каже, білі роблять фігуру товстішою. Приховати широкі стегна і живіт допоможуть бежеві відтінки: бризки шампанського, какао з молоком, персикове і слонової кістки.По подіуму дефілюють дівчата у сукнях з шовку, шифону, мережива, органзи, атласу і оксамиту. Плаття на моделях доповнені вишивкою, стразами, камінням Сваровські, бісером, аплікаціями, рюшами і мереживом.

"Раніше, дівчата навіть не дивилися у сторону простих і скормних весільних суконь, - розповідає стиліст Маргарита Соколова. – Боялися виглядати на своєму весіллі нечепурними, остерігалися, що дружка може з'явитися у шикарнішому платті і гості переплутають її з нареченою. Тепер простота повертається у моду".

Соколова затримується біля столика, де молода дизайнерка з Харкова презентує весільні босоніжки на платформах, шпильках і товстих підборах.

"Серед весільного взуття дівчата на літо віддають перевагу босоніжкам на 5-сантиметровій шпильці з відкритими п'яткою і носком, - пояснює стиліст. – Такі босоніжки у весільних салонах розкуповують навіть у лютому. Це найкращий варіант для наречених, які запланували весілля на спекотне літо. У закритих туфлях ноги пітнітимуть, натиратимуть і швидко втомлюватимуться", - говорить стиліст.