Погода, Новости, загрузка...

У Дніпропетровську іномарка влетіла в зупинку. ВІДЕО

http://image.tsn.ua/
У Дніпропетровську на проспекті Петровського авто збило двох чоловіків, які стояли на острівці на трамвайній зупинці.

Аварія сталась вчора, 14 серпня, близько 21:00, ‒ повідомляє ТСН.

Один чоловік помер на місці, другий ‒ у важкому стані у лікарні ім. Мечникова. Постраждалий у комі, у нього численні переломи, черепно-мозкова травма. Зараз він підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Медики не дають ніяких прогнозів щодо його одужання.

Зʼясувалося, що він працював в управлінні юстиції. Особу загиблого чоловіка ще не встановили. Очевидці кажуть, що водій сріблястої іномарки мчав на шаленій швидкості. Збивши двох людей, навіть не пригальмував.

Затримали його швидко – причому випадково. Автівку помітив інспектор ДАІ Віталій Грищенко, який в цей час йшов з магазину. Він був не при виконанні службових обовʼязків. Однак, автівка з розбитим лобовим склом здалась йому підозрілою. Тим більше, що її водій припаркувався на зупинці. Тож, інспектор його затримав, а потім викликав колег.

Зʼясувалося, що іномарка належить комерційному банку. За кермом був 32-річний чоловік. Він поводився неадекватно і твердив, що за кермом не сидів, а просто гуляв вулицею. Однак, на кермі знайшли його відбитки. До того ж очевидці підтвердили, що саме він збив чоловіків на зупинці. Експертиза також підтвердила, що він керував автівкою у стані сильного алкогольного спʼяніння. Його затримали поки що на три доби.