Погода, Новости, загрузка...

Корольова і Тарзан відсвяткували «трояндове» весілля. ВІДЕО

http://image.tsn.ua/
Зіркова пара відзначила 10 років офіційного шлюбу.

Наталя Корольова і Тарзан завітали на історичну батьківщину лише на один день заради зйомок у телешоу. Канікули у зіркової пари ще тривають, ‒ повідомляє ТСН.

Співачка хвалиться засмагою. «Я була у Майамі, засмагала. Була у Італії, засмагала. Сергій ніде не був, він засмагає у Москві у нас вдома на озері», ‒ розповіла Корольова.

На запитання, чому він не відпочиває разом із дружиною, стриптизер намагається віджартуватися і каже, що він «невиїзний».

Подружжя розповіло, що на найближчий час у них запланована спільна подорож. «Зараз ми, правда, їдемо до Ізраїлю відзначати річницю весілля. Нам 10 спільних років, нашого офіційного шлюбу», ‒ поділилися закохані.

Відпочивати їдуть лише на три дні. Але Корольова і Тарзан запевнили, що їм цього зазвичай вистачає.

«Це ж не просто три дні, це ж ще три ночі. А це крутіше, ніж три дні. Один одного і порадуємо в ці три ночі. Причому порадуємо так ух!» ‒ поділилася пара.

Інших подарунків ‒ не готували, номер для новоодружених не бронювали, ресторан ‒ не замовляли. Корольова каже, в них завжди все спонтанно. План на поїздку у подружжя лише один ‒ зробити 11-річному Архіпу братика чи сестричку.