Погода, Новости, загрузка...

Мода: осінь-зима 2013-2014. ФОТО

http://lady.tsn.ua/
Оскільки літо добігає до кінця, пора формувати гардероб на холодні пори року.

Тенденції моди сезону осінь 2013-зима 2014 опублікувало видання ТСН.

Для створення останніх колекцій дизайнери надихнулися строгими силуетами 1940-х років. Графічні принти, що нагадують старовинні шпалери, вільні прямі або такі, що розширюються донизу, сукні, тонкі ремінці на талії ‒ загалом, вершина вишуканості.

Щоб не переборщити з ретро, образ повинен включати в себе сучасні елементи ‒ взуття на платформі, еполети, асиметричні деталі, обʼємне розпущене волосся.

Цієї зими в моді максі-біжутерія, особливо великі кольє і масивні ланцюги. У поєднанні з глибоким декольте вони виглядають сексуально, з толстовкою ‒ рок-н-рольно, з приталеною сукнею ‒ елегантно. Одним словом, прикраси на всі випадки життя.

Асортимент тварин принтів розширюється з кожним сезоном, і тепер його вистачить на цілий зоопарк. Мотиви, запозичені у світі природи, стають все більш реалістичними. Незважаючи на те, що поєднання різних малюнків зараз в моді, краще не поєднувати в одному вбранні відразу кілька «тварин».

Хороша новина для любительок клубного життя: у майбутньому сезоні буде модно виблискувати, як діамант. Ця тенденція ‒ черговий відгомін 80-х. Люрекс, паєтки, що нагадують кольчугу плетіння, ‒ довгими зимовими вечорами нудьгувати не доведеться.

Традиційні кольори одягу для немовлят ‒ світло-блакитний і ніжно-рожевий ‒ несподівано стали популярними. Речі цих відтінків зустрічаються самі різні: ретро-пальто Prada, обʼємні моделі Carven, сукні в стилі грандж від Saint Laurent... Одягатися в «дитячі» кольори з ніг до голови, звичайно, не варто. Зате з їхньою допомогою можна помʼякшити занадто андрогенний наряд, а блакитний або рожевий верхній одяг відмінно поєднується з чорним платтям.

Морський синій колір, він же «Неві», теж вийшов на перші позиції. Відтінок, що займає середнє місце між ультрамарином і темно-синім, є приємною альтернативою класичному чорному кольору, оскільки поєднується з чим завгодно.

Взуття зі злегка скандальною репутацією знову повернулася на подіуми. Причому в різних варіантах, таких як шкіряні «панчохи» від Chanel, довгі ковбойські чоботи від Emilio Pucci і класичні моделі від H & M. Дизайнери поєднують ботфорти з хутром, міні-спідницями, бахромою, морськими кашкетами ‒ загалом, відроджують стиль Джейн Біркін і Бріжит Бардо. У повсякденному житті модне взуття можна носити з вузькими брюками і приталеним піджаком.

Мʼякий і повітряний матеріал з вовни ангорських кіз цієї зими забарвлюється в пастельні тони і набуває несподівані форми. Це і пухнасте сукню у Emporio Armani, і спортивні костюми у Sonia Rykiel, і асиметричні моделі з еполетами у Balmain. А колекція Anthony Vaccarello доводить, що мохер чудово поєднується з шкірою.