Погода, Новости, загрузка...

«Король и Шут» міняє назву

Група «Король і Шут» після смерті лідера Михайла Горшенєва продовжить існування під новою назвою - «Північний Флот».

Про це повідомляють на офіційному сайті колективу.

"Красива і довга казка під назвою «Король і Шут» йде в минуле разом з одним з її творців, беззмінним лідером нашої групи, Михайлом Горшенєва», - йдеться в повідомленні групи.

За словами музикантів, колектив не може продовжувати існування без вокаліста, який був її «ватажком і серцем».

Однак, як зазначається на сайті, музиканти не можуть «в такий момент кинути один одного, групу, якій віддали стільки років, тому вирішили продовжувати грати разом, взявши назву на честь Міхіної пісні, яка для всіх стала символом нашого дружного колективу -« Північний Флот ».

Під цією назвою буде видаватися майбутній альбом.

Колектив, який записав за 20 років існування більше десяти альбомів, вже почав роботу над новою платівкою, яка буде присвячена покійному лідерові групи. Також музиканти планують до кінця року дати серію концертів пам'яті Горшенєва.

Нагадаємо, 39-річний Горшенев, також відомий на прізвисько Горщик, був знайдений мертвим 19 липня в будинку 5 по Озерковской проспекту в Санкт-Петербурзі. Музиканта знайшла його дружина. Представник групи заявив, що музикант загинув від серцевої недостатності. Проте офіційна причина смерті буде названо нераньше середини серпня.