Погода, Новости, загрузка...

Сьогодні Майклу Джексону стукнуло би 55. ФОТО

http://lady.tsn.ua
За своє життя співак 25 разів вносили до Книги рекордів Гіннесса.

Легендарний американський співак Майкл Джозеф Джексон народився 29 серпня 1958 року в місті Гері, штат Індіана (США). Він був сьомим з девʼяти дітей сімʼї Джексонів, ‒ пише ТСН.

Джексон ‒ найуспішніший виконавець в історії поп-музики, володар 15 премій «Греммі». У світі продано близько мільярда копій альбомів Джексона, він 25 разів був занесений до Книги рекордів Гіннесса.

Альбом Thriller став найбільш продаваним альбомом всіх часів. У 2009-му офіційно визнаний Легендою Америки і Іконою Музики.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в результаті передозування лікарських препаратів, зокрема пропофолу. На жаль, ми запамʼятали Майкла не тільки як поп-короля, але і як людини, яка перенесла безліч пластичних операцій, у тому числі повʼязаних із захворюванням шкіри, які значно підірвали і без того його слабке здоровʼя. На фізичному і психічному здоровʼї поп-короля позначилися і численні судові позови. Але таким Майкл був не завжди. Давайте згадаємо, яким він був на початку свого творчого шляху.