Погода, Новости, загрузка...

Проти скандаліста Паніна відкрили кримінальну справу

Кримська міліція розпочала кримінальне провадження за фактом розпалювання національної ворожнечі та ненависті російським актором Олексієм Паніним.

Про це Сегодня повідомила головний спеціаліст сектору зв'язків з громадськістю Кримського главку МВС Ольга Богуславська.

"Перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров звернувся із заявою в прокуратуру автономії, в якій просив притягнути російського актора Олексія Паніна до кримінальної відповідальності за розпалювання національної ворожнечі і ненависті", - сказала вона.

За її словами, справу направлено до Алуштинського міськвідділу міліції.



"Справу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про розпалювання актором національної ворожнечі і ненависті. Ведеться перевірка", - уточнила Богуславська.

Нагадаємо, що актор Олексій Панін в Криму потрапив у ДТП. Після цього він образив в вдарив іншого учасника аварії водія Ельвіса Сейдалієва.

Раніше повідомлялося, що кримські татари порадили Паніну вибачитися, інакше пообіцяли "молитися за його здоров'я". Після цього Панін публічно вибачився за образу кримських татар.