Погода, Новости, загрузка...

Ляшко розповів, за що його вигнали з комсомолу

Народного депутата Олег Ляшка вигнали з комсомолу за стінгазету.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відправив доньку Владиславу у 5-ий клас, яка, так само як і він колись, не хотіла іти до школи. На своїй сторінці у Facebook політик з головою поринув у свої дитячі спогади.

„Як я вступав до школи-інтернату, пам’ятає весь дитбудинок у Прилуках, де я виховувався до семи років, - згадує народний депутат. - Пам’ятаю, дуже плакав, не хотів їхати до школи. Мені навіть розказували, що я на дах цього дитбудинку забрався і заховався, щоб мене не відвезли до школи. Але мене відвезли. Та недаремно я не хотів там навчатися – в 6 класі мене таки вигнали з того інтернату".

За словами Олега Ляшка, він перечитав усі книжки у шкільній бібліотеці і тому задавав багато питань вчителям.

„Дехто з них захотів мене позбутися. Та я зла не тримаю – коли вже став народним депутатом, школу газифікував, до села дорогу зробив, шкільну їдальню відремонтував”, - пишається Олег Ляшко.

Політик не приховує: по поведінці у нього завжди було «незадовільно».

„Але не тому, що шибки бив, чи бився з кимось, а тому що був незручний. Наприклад, в 14 років мене з комсомолу виключили – за те, що видав шкільну газету, де розкритикував комсомольський райком. Та я все життя був такий, як сьогодні – незручний, справедливий і наполегливий”, - гордо заявляє народний депутат.

За словами політика, він з 9 класу почав писати до місцевої районної газети. І перша його публікація була про те, як він разом з хлопцями на полі збирав буряки.

„Вони розкидали хліб на полі. І я про це написав – як неохайно ставляться до хліба. То вони мене втрьох чи чотирьох перестріли біля інтернату і побили. У мене обличчя було в синцях. Тож такий в мене досвід початку журналістської діяльності”.

Але загалом у Ляшка спогади про школи, в яких він навчався, лишилися приємні.

„З багатьма вчителями я і сьогодні підтримую стосунки... Дякую їм щиро за все добро, яке вони для мене зробили!” – каже політик.