Погода, Новости, загрузка...

Двійник Ротару розповів, як перевтілюється в співачку. ФОТО. ВІДЕО

http://kp.ua/
Софія Ротару має офіційного двійника. При зустрічі з ним співачка закричала: «Це ж я!»

Діоніс Кельм купує дорогущі перуки, замовляє шикарні сукні у особистих кутюрʼє , робив пластичні операції, ‒ і все для того, щоб бути ще більш схожим на свою улюблену артистку Софію Ротару, ‒ пише Комсомольська правда в Україні.

Але зовнішньої схожості для цього чоловіка мало і ось вже 12 років він співає на сцені голосом Ротару.

«У 2006 році після її концерту в Санкт-Петербурзі я підійшов до Софії Михайлівні і подарував свої фотографії в її образі. У неї розширилися очі від подиву і вона запитала: «Це ти?! Та ні, це ж я!» Підписала мою фотографію «Дуже схожі!» і запросила мене на свій День Народження в Ялту. Коли я приїхав туди , вона представила мене всім своїм рідним і друзям і показала мої фотографії, всі були неймовірно здивовані такою приголомшливою схожістю . Вона дала мені свій особистий номер телефону і деякий час по тому на 7 своїх концертах в різних містах Росії вона запрошувала мене на «білий» танець прямо на сцені», ‒ розповів хлопець.

Найдорожчі з атрибутів образу ‒ перука з натурального волосся, яка коштує майже 2 тисячі доларів, і кілька суконь, на яких одних стразів «Сваровські» на майже в 3 тисячі доларів.

«Костюми мені шиє дизайнер московського Будинку моди, яка спеціально для цього дивиться концерти Ротару, а потім ми з нею вирішуємо ‒ якщо в такій сукні вийду, то чи буде це асоціюватися з Софією Михайлівною? Бо якщо, наприклад, у Пугачової всі сукні типові, то у Ротару є багато нарядів «на один раз», в яких вона може більше не зʼявитися ,а коли я в ньому вийду, шанувальники не зрозуміють, причому тут Ротару», ‒ додав він.