Погода, Новости, загрузка...

Українську співачку закидали майонезом

Співачка Катерина Абдуліна стала жертвою "яєчних терористів".

Члени районної громадської організації "Братство" 6 вересня близько 14:00 обмазали її майонезом, - пише Gazeta.ua.

"Це люди із районної організації "Братства". Безумовно, що ми не схвалюємо хуліганські дії, але й не можемо їх засудити. На їхню користь говорить, що майонез був без ГМО", - наголосив керівник громадської організації "Братство" Дмитро Корчинський.

Окрім того, коментуючи вчинок членів організації, він додав, що "з такими людьми взагалі говорити не треба, тим паче, що Абдуліна — співачка, а вважається, що у співачок чим менше мозок в голові, тим краще резонує. Тут треба виховувати рефлекс".

Нагадаємо, оперна співачка, солістка Національної опери Катерина Абдуліна назвала українські школи "бидлячими" і тішиться від того, що її донька стала ученицею російської гімназії.

Міністерство культури вимагає від Катерини Абдулліної публічного вибачення за таке приниження україномовних шкіл. "Дуже прикро, що у сфері культури працює людина з таким низьким особистим рівнем культури. Солістка Національної опери, яка мала б бути носієм духовності та національного культурного багатства, натомість постала перед громадськістю як аморальна, не толерантна особа", - йдеться у заяві Мінкульту. У Національній опері України також вважають неприпустимими висловлювання солістки про "бидлячі українські школи" та запропонували звільнитися. Сьогодні співачка вибачилась за свої слова.