Погода, Новости, загрузка...

Як Ляшко громив гральні автомати в Чернігові. ФОТО. ВІДЕО

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко у вівторок ввечері розгромив зал гральних автоматів у Чернігові.

Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Клоака зла», за словами Ляшка, була розташована у самісінькому центрі міста, на Проспекті Миру, поряд з облдержадміністрацією та у 70 метрах від райвідділу міліції. Політик впевнений, що цей бізнес „кришувався” правоохоронними органами.

На відео, викладеному у соцмережі, видно, як Ляшко із вигуками „Так буде з кожним, хто заводитиме це гімно” трощить ігрові автомати.

„ Ігрові автомати - це не просто втрачені по-дурному гроші. Ігрові автомати - це розбиті сім'ї і скалічені долі. Ігрові автомати - це деградація особистості. Ігрові автомати - це такі шалені борги, що часто трапляються випадки, коли ігрозалежні закінчують життя самогубством. Дружини стають вдовами, а діти – сиротами”, - написав Ляшко.

При цьому, політик вказує на те, що попри заборону законом, гральний бізнес в Україні процвітає.

„Правоохоронці” явно отримують свою долю зі здобичі. А влада ні на місцях, ні центральна - ніяк цьому не перешкоджає. Певно, теж свою долю має. Але я викоріню це зло радикальними діями”, - запевнив лідер Радакальної партії.

Ляшко також нагадав, що раніше він вже розтрощив зали гральних автоматів у Кривому Розі та Немішаєві на Київщині. Цю практику він планує продовжити.

„Як заповідав засновник Радикальної партії Іван Франко: "У кождого в руках тяжкий залізний молот, І голос сильний нам згори, як грім, гримить: "Лупайте сю скалу!", - зазначив Ляшко.