Погода, Новости, загрузка...

Ляшко пропонує Тягнибоку повіситися на яблуні

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко розкритикував рішення об'єднаної опозиції висунути єдиним кандидатом на виборах в одному з проблемних округів громадянина Російської Федерації Аркадія Корнацького.

Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Тягнибоку треба повіситися на яблуні після такої ганьби. Чомусь всі "опозиціонери" забули про російське громадянство Корнацького, виставивши його кандидатом від "Батьківщини", "Свободи" і "Удару"? Це те саме, що виставити від опозиції Маркова чи Новинського", - висловив своє обурення народний депутат.

Нагадаємо, "об'єднана опозиція" заявила, що на виборах у проблемних округах, які відбудуться 15 грудня, підтримає тих, кого вже висувала: Корнацького, Даценка, Левченка, Булатецького, Романюка.

"Ці лузери, не являючи собою нічого, вигравши на політичному факторі вибори - не змогли захистити результат. І вони тепер знову лізуть у Верховну Раду! Це як треба зневажати своїх виборців, щоб таке зробити", - дивується Ляшко.

Лідер Радикальної партії нагадав, що Аркадій Корнацький - громадянин Росії, явний агент ФСБ - балотувався до Госдуми РФ від "Отєчєство - Вся Россія!".

"Він заперечував право українців на свій вибір, на свою державність. Після цього Яценюк, Кличко і ...Тягнибок цього україножера підтримують. Чому? Причина - очевидна: гроші. Вони і Україну готові продати", - переконаний Ляшко.