Погода, Новости, загрузка...

Продюсер скандального серіалу заявив, що на нього тиснули

Серіал «Декстер» закінчився: ще 22 вересня був показаний останній епізод фінального восьмого сезону. Однак ця кінцівка розчарувала і засмутила багатьох шанувальників серіалу - і не тільки їх.

Нагадаємо, коли у США в грудні 2007 стало відомо, що серіал "Декстер", що розповідає про життя серійного убивці, збираються транслювати по телебаченню, батьківська організація «Батьківський телевізійний рада» (англ. «Parents Television Council») публічно виступила з протестом.

Джон Голдвін, продюсер серіалу, через деякий час вирішив хоч якось виправдати знімальну групу і заявив, що фінал «Декстера» був продиктований їм керівництвом каналу Showtime, пише Tvgid.ua.

«Нам всім ясно дали зрозуміти, що Декстер повинен вижити - і ніяк інакше. Тобто смерть головного героя не розглядалася ні під яким приводом. Після того, як ми презентували їм весь сюжет восьмого сезону, нам висунули це єдиною умовою. Це дуже прикро, адже обговорювали ми ціле безліч кінцівок, вирішувалася вкрай цікаве завдання».

У зв'язку з цим у фанатів «Декстера» з'явилося нове поле для обговорень: а чи можливо було взагалі придумати для серіалу нормальну кінцівку, раз існуюча була продиктована Showtime? І чи пов'язаний той факт, що Декстер вижив, з планами каналу знімати продовження?