Погода, Новости, загрузка...

Відомого футболіста випадково визнали мертвим

http://footballnews.com.ua
Лотара Маттеуса помилково визнали мертвим.

Штамп "помер" був поставлений на листі з Мюнхенського суду після того, як Маттеуса не змогли розшукати у Німеччині. Лист із суду стосувався виплати Маттеусом аліментів його колишній дружині, ‒ пише видання Gazeta.ua.

52-річний Маттеус залишився вкрай незадоволений тим, що трапилося. Він заявив, що його неважко знайти. Крім того, Маттеус зазначив, що він часто з'являється на телебаченні, і кожен може переконатися, що він ще живий.

Як зазначає видання, лист все-таки вдалося доставити Маттеусу. Документ йому передали в Магдебурзі, де Маттеус брав участь у благодійному матчі.

Маттеус останні дев'ять років живе в Угорщині. З 2003 по 2005 роки він був головним тренером збірної цієї країни. Згодом Маттеус тренував клуби з Бразилії, Австрії та Ізраїлю, а останнім місцем роботи фахівця була збірна Болгарії, яку він очолював у 2010 і 2011 роках.

В якості гравця більшу частину кар'єри Маттеус провів у "Боруссії" з Менхенгладбаха, мюнхенськый "Баварії" і міланському "Інтері". За збірну Німеччини він провів 150 матчів, а в 1990 році став у складі національної команди чемпіоном світу.