Погода, Новости, загрузка...

Галкін в Україні заробляє гроші і сумує за дітьми. ВІДЕО

tsn.ua
Максим Галкін в Україні знімається в фільмі.

Не встиг гуморист Максим Галкін стати батьком, як вже мусив покинути новонароджених двійнят і приїхати до України, йдеться в сюжеті, ‒ пише ТСН.

Журналісти зустріли Галкіна в Житомирі, де він наразі знімається у новій стрічці. Артист був втомлений, але щасливий. Максим поділився, що вже дуже скучив за дітьми і зідзвонюється з дружиною по 10 разів на добу. Незважаючи на те, що Галкін знімається в кіно зранку до ночі, на вихідні він збирається літати до родини. Усі його думки у селищі Грязь у Підмосков'ї. Там під пильним наглядом мами та двох нянь уже три тижні живуть двійнята Ліза та Гарик. Російській пресі Галкін заявив, що саме Пугачова є і буде єдиною мамою для його дітей.

Вони народилися за її присутності. У медичній масці Примадонна спостерігала за кесаревим розтином, який зробили сурогатній матері двійні. Жінка ще не відійшла від наркозу, коли біологічна мати взяла малюків на руки та забрала із собою. Галкін впевнений, що та, хто виносила їхніх дітей, навіть не здогадується, хто їхні справжні батьки. 37-річний чоловік певен - він та 64-річна дружина дадуть Гарику та Лізі все що потрібно.