Погода, Новости, загрузка...

Учасник відомого шоу наклав на себе руки. ФОТО

http://kp.ua
Повісився учасник ток-шоу «Один за всіх».

19 травня цього року в ефірі телеканалу СТБ вийшов черговий випуск ток -шоу «Один за всіх» з Дмитром Карпачовим , присвячений резонансному вбивству 21-річної мешканки Горлівки. Цей злочин вразив жорстокістю всю Україну, але ще більше всіх шокували його подробиці, ‒ пише Комсомольська правда в Україні.

У жовтні 2012 року 16-річна Аня Грабовенко холоднокровно вбила свою 21-річну подругу Юлію, завдавши їй 105 ударів ножем. Це не вкладається в голові , але розправа відбувалася на очах найближчих чоловіків нещасної жертви: співмешканця Юлі 19-річного Дмитра та батька її чотирирічної дочки, 23-річного Василя.

Хлопці бачили, як Аня добивала Юлю цеглою, дошкою і молотком, але нічого не зробили. Пізніше пояснювали слідчим, що боялися Аніного ротвейлера і можливої розправи. Саме вони після вбивства загорнули понівечений труп в ковдру і скинули його в стічну канаву громадського туалету. Суд врахував всі ці факти і за це звіряче вбивство засудив неповнолітню Аню Грабовенко до 12,5 років в'язниці, а Дмитра та Василя ... виправдали і відпустили на свободу.

Що стало причиною такої жорстокості, чому близькі Юлі хлопці не запобігли вбивству, і які ще білі плями залишилися в цій історії, спробували розібратися глядачі в студії, родичі обох дівчат і ведучий програми «Один за всіх».

Серед учасників ток -шоу був і той самий Василь Прохватілов, батько чотирирічної дочки убитої. Всіма присутніми в студії він був засуджений за те, що проявив інфантилізм. За те, що він разом з другом не зміг перешкодити 16- річній дівчинці, яка вбиває коханку одного і матір дитини іншого. За те, що злякався ротвейлера, який захищав свою господиню.

«Ти як в очі дочки дивитися будеш? Що ти їй скажеш, коли вона запитає, де її мама, як вона загинула? Вась, що ти скажеш? Може, правду?» Я сидів і дивився, як вбивають твою маму. Собаки боявся...» ‒ запитував Василя ведучий проекту і психолог Дмитро Карпачов.

Після ефіру «Один за всіх» про цей злочин дізналися не тільки жителі Горлівки, а й вся країна. А через два тижні стало відомо, що Василь Прохватілов наклав на себе руки, повісившись 4 червня на дереві у власному городі.