Погода, Новости, загрузка...

Алла Пугачова назвала сина на честь відомого очкарика

skuky.net
Новоспечена матуся Алла Пугачова розповіла, чому насправді назвала сина Гаррі.

Виявляється, ім'я зірковий малюк отримав на честь відомого казкового персонажа Гаррі Поттера. Про це Пугачова розповіла в інтерв'ю виданню «7 дней», - пише ТСН.

Примадонна зазначила, що коли вона познайомилася з коханим чоловіком Максимом Галкіним, він був дуже схожий на маленького чаклуна. Тож з іменем для сина зіркове подружжя визначилося одразу.

«Перша асоціація була Гаррі Поттер. Тому що Максим, коли я з ним познайомилася, був дуже схожий на Гаррі Поттера. Коли вже син з'явився, то вже тим більше було ясно, що це Гаррі, Гаррік, Гаррі Галкін! А звучить як добре! Але, коли ми будемо його хрестити, звичайно, у нього буде православне ім'я Ігор, я так думаю. І потім, знаєте, от скільки у мене було Гарриків знайомих по життю, а я живу давно, це були чарівні люди всі! І у Лізи теж буде татова прізвище», - поділилася 64-річна співачка.

Як відомо, Пугачова не могла завагітніти після аборту, а заморозити яйцеклітину її вмовила подруга.

Алла Пугачова відчувала, що в неї будуть складнощі з заплідненням, адже багато років тому зробила аборт і після цього марно намагалась завагітніти з колишнім чоловіком.