Погода, Новости, загрузка...

В Україні наркоаптеки продають важкі наркотики. ВІДЕО

http://tsn.ua
Продавці маскують продукцію під вітаміни.

В Україні з’явилися особливі аптеки, в яких продають тяжкі наркотики, називаючи їх "вітамінами", ‒ пише ТСН.

Крім того тут можна знайти інградієнти для створення в домашніх умовах дезоморфіна, або так званого "крокодила" - сильного синтетичного і дешевого наркотику, який призводить до звикання з першої ж ін'єкції. Від "крокодила" живцем починає гнити плоть і наркоман помирає через два роки. Як йдеться в сюжеті програми "Гроші", найгірше те, що небезпечний і сильний наркотик - один із найдешевших і найдоступніших. В Україні з'явилися цілі аптеки, в яких немає ані аспірину, ані цитрамону.

Проте можна запросто купити інгредієнти "крокодила" та інші наркотики лише за 30 гривень. "Заходиш, не соромишся, кажеш: "Дайте вітамінів B і C. Вони вже розуміють, про що йдеться. Якщо назвеш препарати, вони скажуть, що тільки по рецепту", - розповів журналістам Володимир, який знається на реаліях наркосвіту. Під етикеткою вітамінів B і C в наркоаптеках продають димедрол і зопіклон. Ці препарати використовують для посилення дії наркотиків. "Я думаю, в цій аптеці можна купити все, що завгодно. Можеш кодтерпінчику припити просто там, просто у них в аптеці", - каже Володимир.

Кодтерпін та інші препарати на основі кадеїну використовують для виробництва "крокодила". За словами Володимра, міліція "не чіпає бідних наркоманів", які вживають такі дешеві наркотики. Тож, на його думку, кількість наркозалежних буде зростати і далі через доступність речовин на кшталт "крокодила".