Погода, Новости, загрузка...

Кемерон воскресить лиходія з Аватара

http://cs9393.vk.me
Стівен Ленг візьме участь у зйомках сиквелів.

Актор Стівен Ленг, який зіграв основного антагоніста у фантастичному фільмі Джеймса Кемерона Аватар, візьме участь у зйомках сиквелів, пише, ‒ Кореспондент.

У першій частині Ленг грав полковника Майлза Куоритча, який вважав, що інтересами населення планети Пандора можна знехтувати заради видобутку корисних копалин.

Його герой загинув від рук інопланетянки Нейтірі (Зої Салдана). Як саме творці сиквелів збираються реанімувати померлого персонажа, не уточнюється.

Раніше вже було відомо, що в продовженні Аватара з'явиться ще один персонаж, загиблий у першому фільмі. Йдеться про героїню Сігурні Вівер – лікаря Грейс Огустін. За словами актриси, Кемерон пояснив участь її персонажа в наступному фільмі тим, що "в науковій фантастиці ніхто ніколи не вмирає".
Крім того, угоди про участь у зйомках в сиквелах були підписані із Салданою і Семом Вортінгтоном - актори, що виконували в Аватарі головні ролі.

Аватар вийшов на екрани в грудні 2009 року. За наявними даними, бюджет картини склав $237 мільйонів, при цьому вона заробила в прокаті більше $2,7 млрд. Наразі Аватар посідає перший рядок у списку найкасовіших фільмів всіх часів.

Кемерон офіційно анонсував два сиквели Аватара восени 2010 року. Також повідомлялося, що режисер не планує робити перерви між зйомками другої і третьої частин. Пізніше з'ясувалося, що сиквелів буде не два, а три. У прокат вони вийдуть в 2016, 2017 і 2018 роках.