Погода, Новости, загрузка...

Сказали, коли покажуть третій сезон «Шерлока». ВІДЕО

http://img1.1tv.ru
Перший епізод вийде наприкінці січня.

Телеканал PBS оголосив дату американської прем’єри третього сезону серіалу «Шерлок», ‒ пише Gazeta.ua.

Як повідомляється на сайті каналу, перший епізод вийде 19 січня 2014 року о 22:00. Канал BBC, який займається виробництвом "Шерлока", повинен випустити серіал в ефір раніше, ніж у США, але дата британської прем'єри поки невідома.

Перший епізод третього сезону називатиметься "Порожній катафалк" ("The Empty Hearse"). У ньому буде розкрито, як головному герою вдалося інсценувати свою смерть в кінці другого сезону. Другий епізод під назвою "Знак трьох" ("The Sign of Three") покаже весілля Ватсона. Яких-небудь подробиць про третій епізод під назвою "Остання клятва" ("The Last Vow") немає, але відома дата його виходу на PBS - 2 лютого 2014 року.

Як стало відомо в липні 2013 року, антагоністом Шерлока Холмса в третьому сезоні стане персонаж на ім'я Чарльз Огастеса Магнуссен. Його зіграє датський актор Ларс Міккельсен. Ймовірно, прототипом цього героя став Чарльз Огастес Мілвертон з розповіді Конан Дойла "Кінець Чарльза Огастеса Мілвертона".

Події в серіалі розгортаються в наші дні. Шоу користується великою популярністю у глядачів і телевізійних критиків. У 2011 році воно було визнано кращим серіалом за версією журі премії BAFTA, в 2012 -му отримало аналогічний титул від американських критиків.