Погода, Новости, загрузка...

У каналізацію провалилася корова. ФОТО

http://gazeta.ua/
Інцидент трапився на Полтавщині.

5 листопада з каналізаційної ями рятувальники дістали 300-кілограмову корову. Близько 7-ї ранку 56-річна Марія Гребініченко з Мацківців Лубенського району Полтавщини вигнала корову з сарая, щоб відправити на пасовисько, ‒ пише Gazeta.ua.

«Корова пішла пастися в садочок за хату. А там накритий шифером новий каналізаційний колодязь. Наступила на накриття і провалилася в триметрову яму», ‒ розповідає сусід Анатолій Іванович, 40 років. - На допомогу прибігли сусіди. Чоловік вісім нас було. Ми намагалися дістати корову самі, обмотали її мотузкою, та побоялися поранити. Вона стояла мовчки в ямі, дивилася на нас, намагалася вилізти. Там було вузько, особливо не крутилася».

Близько 9-ї години викликали еменесників.

«Корова важить 300 кілограмів, мотузками її могли б поранити. Наш рятувальник спустився у колодязь, обв'язав корову пожежними рукавами. За допомогою трактора, який надала місцева агрофірма, її витягли нагору»,- розповідає Світлана Рибалко з обласного управляння ДСНС.

Корова не постраждала.

«Як її витягли, трішки полежала, встала і пішла. Пастися її не гнали, бо була брудна. Мала кілька незначних подряпин», - додає Анатолій Іванович.