Погода, Новости, загрузка...

Леді Гага заспіває в космосі

Леді Гага стане першою в історії виконавицею, яка виступила в космосі.

Згідно з інформацією щотижневого видання, співачка в початку 2015 року виконаний одну пісню, перебуваючи на орбіті Землі, - пише Lenta.ru.

Виконавиця відправиться в космос на кораблі, що належить компанії Virgin Galactic.

Виступ Леді Гаги відбудеться в рамках триденного фестивалю передових технологій в області розваг Zero G Colony. Фестиваль відбудеться на території космічного порту «Америка» в пустелі штату Нью-Мексико, США. Пісня у виконанні поп-зірки транслюватиметься на екран на головній сцені фестивалю. Повідомляється, що Леді Гага стане хедлайнером програми Zero G Colony.

Джерело видання також зазначає, що перед виступом на орбіті співачці потрібно місяць спеціальної вокальної підготовки.

6 листопада в твіттері Леді Гаги з'явився запис, яка говорить, що скоро чутки про політ у космос будуть офіційно підтверджені або спростовані. «Дізнатися, чи правдиві ці плітки 10 листопада під час живої презентації альбому "Artpop". Чи відправлять Virgin Galactic і Zero G Colony Гагу співати прямо з космосу?» - Написала співачка.

Компанія Virgin Galactic, що входить в міжнародний концерн Virgin Group, раніше повідомляла про те, що імовірно почне здійснювати туристичні суборбітальні космічні польоти в кінці 2013 - початку 2014-го року. Про свій намір відвідати земну орбіту вже заявляли виконавці Джастін Бібер, Кеті Перрі, Сара Брайтман і Ленс Басс.