Погода, Новости, загрузка...

Samsung випустить смартфон-трансформер. ВІДЕО

Пристрій буде з повністю гнучким екраном.

Компанія Samsung в середу, 6 листопада, провела в Сеулі конференцію Analyst Day, на якій розповіла про пристрої, які вона планує випустити в майбутньому, ‒ пише ТСН.

Компанія пообіцяла до 2014 року освоїти випуск смартфонів, які можна гнути. У 2016 році Samsung розраховує представити дисплей для смартфонів і планшетів, який можна складати навпіл. Як може виглядати пристрій зі "складним" екраном, Samsung показала у відеоролику, знятому на початку 2013 року. Це апарат у форм-факторі "книжка" з двома дисплеями. Один, який не складається, знаходиться на "обкладинці" книжки, а другий, який скаладається - всередині.

Таким чином, коли "книжка" закрита, пристрій виступає в ролі смартфона. Коли користувач відкриває її, він отримує доступ до великого другого екрану, і апарат перетворюється на планшет. Samsung також має намір підвищити роздільну здатність екранів для мобільних пристроїв. На 2015 рік компанія намітила випуск дисплеїв з роздільною здатністю UHD - 3840 на 2160 пікселів. Кількість пікселів на дюйм планується довести до 560. Серед інших розробок, про які було оголошено на Analyst Day, - фотоматриця для смартфонів з роздільною здатністю 16 мегапікселів і 64-розрядні мобільні процесори з ядрами розробки Samsung. Як повідомлялося раніше, в Україні дозволили носити "шпигунський" смарт-годинник Samsung Galaxy Gear.