Погода, Новости, загрузка...

Шокуюче вбивство в Запоріжжі: хллопці підпалили труп дівчини

Жахливе вбивство сталося в Запоріжжі.

11 листопада приблизно о 7:00 до Жовтневого РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на пустирі, на відстані ста метрів від річки Суха Московка, виявлено обгорілий жіночий труп, - пише Gazeta.ua з посиланням на прес-службу ГУ МВС у Запорізькій області.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Резонансний злочин було розкрито того ж дня.

Правоохоронці встановили особу загиблої – 18-річної студентки одного з вищих учбових закладів міста, яка приїхала вчитися до Запоріжжя з іншого регіону країни.

Вбивство дівчини під час розпиття спиртних напоїв та раптової сварки скоїли 22-річний студент та 20-річна студентка того ж вишу. Зрозумівши, що накоїли, вирішили позбутися тіла жертви.

Наразі обох підозрюваних затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, речові докази по справі вилучено. Вирішується питання щодо обрання стосовно затриманих запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.