Погода, Новости, загрузка...

У Київ приїде переможниця Євробачення-2013

Датська співачка, переможниця останнього конкурсу "Євробачення-2013" Емілі де Форест відвідає столицю України.

Її приїзд носить не просто туристичний характер, Емілі виступить на сцені Національного палацу "Україна" 30 листопада 2013 року в рамках Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013", - пише ТСН.

Емілі де Форест готує спеціальний музичний номер, всі деталі і нюанси якого тримаються в суворій таємниці. На даний момент відомо тільки те, що це буде яскравий перформанс, в якому, можливо, будуть задіяні українські діти.

"Я з нетерпінням чекаю візиту до Києва, і не в останню чергу для того, щоб виступити на Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення 2013". Сподіваюся , що всі учасники конкурсу отримають досвід на все життя, так само як і я, коли взяла участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2013" , - сказала де Форест

Зазначимо, Емілі де Форест стала переможцем конкурсу "Євробачення-2013", який проходив у травні цього року в місті Мальме (Швеція), з композицією "Only Teardrops".

Фінал наймасштабнішого дитячого пісенного конкурсу Європи відбудеться 30 листопада 2013 року в Києві і обіцяє стати найбільш яскравим шоу за весь час існування дитячого "Євробачення".