Погода, Новости, загрузка...

Ляшко і Лозовой розгромили зали гральних автоматів. ФОТО

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом із кандидатом по 94-му округу Андрієм Лозовим розгромили два зали гральних автоматів у Василькові.

Про це політик написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Обидві акції були незапланованими,- запевняє політик. - Спочатку на нашій з Лозовим зустрічі біля ринку "Западинка" до нас підійшли люди і розповіли, що поряд працює зал ігрових автоматів. Ми розгромили "одноруких бандитів" і витягли їх на вулицю. І так само на наступній зустрічі на Верхньому масиві теж місцеві мешканці повідомили, що поряд гральний зал - у підвалі магазину "Анна". Вхід був закритий. Вибили двері і знайшли там три десятки автоматів, які теж знищили"- повідомив депутат.

Знайдені ігрові автомати політики привезли до приміщення Васильківської міськради, заблокувавши проїзд до неї.

Також Ляшко стверджує, що незаконний гральний бізнес у Василькові покривають так звані правоохороні органи:

"Голова Васильківської районної ради Мазепа і міський голова Сабадаш - племінник губернатора Київщини Присяжнюка кришують підпільні зали з автоматами. А Лозовой, ще не ставши депутатом, вже наводить порядок у себе на окрузі. Хто не знає, не дивуйтесь, що він у чорних окулярах: лікарі радять йому кілька днів уникати яскравого світла".

Нагадаємо, 15 листопада на сходах Будинку культури у Василькові Олегу Ляшку і Андрію Лозовому регіоналівські бандити линули в очі стакан йоду.

"У Андрія - опік лівого ока. Але він не зламався і не здався. Тому, що він - козацького духу. До речі, сьогодні знову була провокація: коли Лозовой виступав, зовсім поряд несподівано зупинилась таксівка, з якої намагалися кинути в Андрія металеву банку з невідомою рідиною. На щастя, наші активісти затримали зловмисника, ми передали його міліції і тримаємо справу на контролі, бо чекати правду від наших "правоохоронців" може тільки зовсім наївна людина.",- написав Ляшко у Facebook.