Погода, Новости, загрузка...

Тітушко став репортером

Вадим Титушко, який відомий нападом на київських журналістів, одержав посвідчення журналіста й буде працювати репортером в продакшн-студії "Діалог.

"Вадим Титушко оформлений на посаду репортера продакшн-телестудії "Діалог", про що свідчить офіційне посвідчення №027", - повідомила його представник Оксана Шкода, пише Українська правда.

"Зараз на Титушка поширюються усі права й обов'язки журналістів. З Ольгою Сніцарчук і Владом Соделем, наприклад, у них однаковий статус", - додала вона.

Шкода повідомила, що досвіду роботи в журналістиці у Вадима немає. По її словам, виходячи з того, що в цій сфері працюють люди навіть із технічною освітою, у Вадима є всі шанси пізнати ази професії.

Титушко отримав умовний термін Шкода також розповіла, що продакшн-студія зараз обговорює формат телепрограм, на яких буде працювати Титушко.

Генпродюссер студії "Діалог" Армен Мартиросян підтвердив, що Титушко буде репортером соцільно-спортивної програми. Раніше його студія називалася "Старлайт". За його словами, спочатку буде запущений пілотний проект, потім програма буде запропонована різним телеканалам.

Відповідаючи на запитання, хто з відомих журналістів працює з телестудією, він назвав Івана Безсмертного й Мирославу Бердник. Як пише видання, ці журналісти раніше підписувалися під звертанням до президента Віктора Януковича із проханням захистити Титушка