Погода, Новости, загрузка...

Волочкова зі Звєрєвим зняла кліп. ВІДЕО

http://gazeta.ua/
Балерина закінчує кар’єру і йде в співачки.

Волочкова приїхала до Києва, щоб зняти свій перший кліп на пісню «Над Землею». Режисером відео роботи стала Олена Вінярська, ‒ пише Gazeta.ua.

«Ми спеціально взяли декорації, щоб продемонструвати всі дані Анастасії. У нас зображено перехід від пуантів, як алегорія того, що вона переходить у новий світ, світ артистки, світ співачки», ‒ говорить Олена Вінярська.

Підтримав та навіть взяв учать у кліпі подруги Сергій Зверєв, який прибув на зйомки з великим букетом квітів.

«Я не міг їй відмовити, як відмовити гарній жінці! ‒ каже Сергій і додає, ‒ у нас з Настею однакове кохання прокинулось до музики. Настя теж не знає ноти, та їй це не потрібно». Волочкова знову спростувала чутки про свій роман з відомим стилістом.

«Ми не хочемо приділяти увагу та робити акцент на романі, ми друзі і друзі чудові», ‒ сказала балерина. Згодом Анастасія Волочкова виклала у соціальній мережі знімки зі знімального майданчика свого кліпу і підписала їх.

«Такою в моєму кліпі «Над Землею» я для вас буду досить неочікуваною». Сергій приїхав на зйомку мого кліпу з Москви не з порожніми руками, як зазвичай. Він вже у кадрі», ‒ коментує Волочкова.