Погода, Новости, загрузка...

Врадіївським ґвалтівникам загрожує до 15 років

http://dt.ua/
Окрім того, у них конфіскують майно.

Для міліціонерів Євгенія Дрижака і Дмитра Поліщука, обвинувачених у зґвалтуванні жительки Врадіївки Ірини Крашкової, держзвинувачення попросило по 15 років в'язниці. Про це 21 листопада в Апеляційному суді Миколаївської області повідомила представник держобвинувачення Наталія Висоцька, ‒ пише Дзеркало тижня.

«Останнім часом до Миколаївської області залучено увагу і ЗМІ, і громадськості. Все через події з Іриною Крашковою. Ніхто не вірив у справедливе розслідування і справедливий суд», ‒ зазначила вона.

Далі прокурор представила загальну картину події і розвитку подій - все те, що обговорювалося у ЗМІ протягом останніх п'яти місяців. "Я вважаю, що дії підсудних кваліфіковано правильно, а їхню провину у скоєному злочині доведено повністю", - підсумувала Висоцька.

Далі держзвинувачення перерахувало статті, за якими обвинувачуються підсудні Євген Дрижак, Дмитро Поліщук, Сергій Рабіненко і Михайло Кудринський.

Держзвинувачення попросило суд позбавити волі Дрижака на 15 років з конфіскацією майна, штраф 17 тисяч гривень та з позбавленням спеціального звання капітан міліції.

Поліщука попросили позбавити волі на 15 років з конфіскацією майна та позбавленням спеціального звання лейтенант міліції.

Також держзвинувачення попросило суд позбавити волі Рабіненка на 10 років з конфіскацією майна. А Кудринського - на 5 років з конфіскацією майна, штраф 17 тисяч гривень та позбавленням спеціального звання майор міліції. Сама ж потерпіла просить для своїх кривдників довічного ув'язнення.

Нагадаємо, у селищі Врадіївка Миколаївської області працівниками міліції було побито і зґвалтовано 29-річну Крашкову. Односельці знайшли потерпілу на одній із вулиць населеного пункту. Жінка була майже без одягу і на її тілі були явні ознаки насильницьких дій - у неї було діагностовано забої, в кількох місцях проломлено череп.
Потерпіла у суді підтвердила, що її ґвалтували два міліціонери - Євген Дрижак і Дмитро Поліщук.

Побоюючись, що винні уникнуть відповідальності, обурені мешканці селища взяли штурмом місцевого РВВС. Ланцюжок подальших акцій громадянської непокори та вимог чистки к лавах МВС отримав назву "Врадіївський бунт".