Погода, Новости, загрузка...

Міла Куніс ‒ вагітна, ‒ ЗМІ. ФОТО

Дівчина ховається від фотографів і носить широкий одяг.

Події останнього тижня навели журналістів на думку про те, що дівчина Ештона Катчера, актриса Міла Куніс може бути вагітна : вона ховається від фотографів і носить мішкуватий одяг. Крім того, деякий час тому ходили чутки, що Ештон прискорив розлучення з Демі Мур через вагітність Міли, ‒ пише Spletnik.ru http://www.spletnik.ru

У понеділок, 25 листопаді Міла Куніс і Ештон Катчер разом з другом вечеряли в Лос- Анджелеському ресторані Gardel . Біля виходу їх терпляче чекали фотографи , але Катчер вийшов перший і закрив Мілу від камер папараці. Більше того , він влаштував перепалку з папараці , вимагаючи " забратися " і " провалювати " подалі від Куніс.

Поки Катчер лаявся з пресою , Міла з одним встигла сісти в машину. Все це навело папарацці , добре знайомих з особливостями поведінки знаменитостей в різних обставинах , на думку, що фотографії зірки " Чорного лебедя" можуть дорого коштувати. Як підтвердження здогадки про вагітність актриси сайт папарацці TMZ робить упор на вибір одягу зірки - простору футболку і мішкуваті джинси. Проте варто відзначити , що Міла Куніс поза килимової доріжки дуже часто вибирає кежуал , іза що її нерідко лають в інтернеті .

Під вівторок, 26 листопад Мілу Куніс сфотографували з мамою Ештона Катчера - Діаною Фіннеган Катчер під час походу по магазинах. На дівчині , знову ж , були вільні джинси , светр і угги . Інше питання , що поява Куніс в суспільстві мами Катчера спровокувало хвилю питань - чи змінився її статус вже на невістку , чи зробили Ештон їй пропозицію ?

Хоча офіційно про заручини ще не було оголошено , Куніс вже бачили на одному із заходів із золотим колечком на безіменному пальці. Крім того , менше місяця тому Катчер підписав всі необхідні шлюборозлучні документи з Демі Мур.