Погода, Новости, загрузка...

Зірка тенісу знялася в гарячій фотосесії. ФОТО

32-річна тенісистка Серена Вільямс знялась у гарячій фотосесії для видання Fitness.

Спортсменка у купальнику продемонструвала підтягнуту фігуру та розповіла, як ставиться до власного тіла, - пише Gazeta.ua.

"Коли я була молодшою, то хотіла мати атлетичну фігуру, бути високою та підтягнутою, не з жіночною фігурою, - говорить спортсменка, - але потім люди мого віку підходили до мене і казали, що їм подобається, як я виглядаю і це дуже мотивувало".

"Тому я зрозуміла, що треба пишатися своїми формами і цінувати великі груди. Це про те що треба любити себе таким який ти є і розуміти, що ти прекрасна", - говорить Серена Вільямс.

Зірка намагається ставитися до спорту, як до розваги.

"Я змішую все: я бігаю, катаюся на велосипеді, потім роблю еліптичні вправи і пробую йогу", - говорить спортсменка.

"Я почала танцювати тому що не могла тренуватися через хворобу. Ми почали вигадувати рухи і це було весело. Тепер я бігаю 10 хвилин і потім танцюю", - розповіла тенісистка.

"Я думаю у мені живе дві людини, - говорить зірка, - Серена Вільямс, яку знають всі, вона божевільна, вона не може помилятися. Вона зла і не мила, як що чесно. Я тільки така людина три години на день, коли я на корті. В інший час я просто Серена, звичайний колун", спортсменка додає, - коли з'явилася Серена Вільямс жахливіше, то це дійсно мне засмутило. Це не справжня я. Навіть для мене це шокуюче бачити".

"Це весело усвідомлювати, що у мене є все на корті. Я тут і всюди, можу подорожувати та бути тенісисткою", - говорить зірка.

Серена Вільямс найвідоміша тенісистка світу, у 2011 році потрапила до лікарні з кров'ю у легенях і тоді, за її словами, вперше усвідомила, що здоров'я це головне.

"Це було в перший раз, коли теніс був останньою річчю про яку я думала. Я навіть не роздумувала над тим, що маю перемогти... єдине про що я думала - чи буде зі мною все добре", - казала тенісистка, - "я зрозуміла, що я щаслива, тому що вижила і далі гратиму у теніс, і це не кінець світу, якщо я приграю у майбутньому... це було вперше, коли я змогла повеселитись на корті. тепер я не граю якщо не хочу цього. Я граю тому що люблю спорт".

Після лікування Серена усвідомила, що має мету, якої повинна досягнути.

"Моя мета була виграти у серпні 2011 року U.S. Open", - говорить Серена, - це теоретично неможливо підготуватися за три тижні. Але я працювала багато і наполегливо з моїм тренером, і ця робота мені допомогла дійти до перемоги".

Серена передивились також свої поляди на власну дієту.

"Все почалось з того, що я перестала приносити до дому шкідливу їжу, - говорить тенісистка, - я живу з молодшою сестрою Венус, яка хворіє на синдром Шергена, автоімунну хворобу. Перед тим, як вона захворіла я їла багато некорисної їжі і ще три роки тому дізналась, що в мене алергія на пшеницю, тому їм здорову та сиру їжу".