Погода, Новости, загрузка...

Сиквел «Голодних ігор» став переможцем премії MTV

Картина «Голодні ігри: І спалахне полум'я» стала переможцем у номінації «Кращий фільм року» премії MTV Movie Awards, вручення якої пройшло в Лос-Анджелесі в неділю, 14 квітня.

Виконавці головних ролей - Дженніфер Лоуренс і Джош Хатчерсон - також забрали додому по «Золотому склянці попкорну» за кращі акторські роботи, передає Reuters.

Фільм, знятий за романом Сьюзан Коллінз, вийшов на екрани в листопаді 2013 року. Торік перша частина кінокартини - «Голодні ігри» - перемогла в чотирьох номінаціях премії, яку вручає музичний телеканал MTV. Головний приз, однак дістався присвяченій вампірам стрічці Білла Кондона - «Сутінки. Сага. Світанок: Частина 1».

У номінації «Прорив року» переможцем став Уілл Поултер - актор фільму « Ми - Міллери». Комедія з Дженніфер Еністон і Поултера також взяла нагороду в номінації «Кращий поцілунок», пише ABC News.

За «Кращу акторську гру з голим торсом» призу удостоєний актор Зак Ефрон («Цей незграбний момент»).

Кращим актором комедійного жанру названий Джона Хілл, який зіграв у кінокартині Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл-стріт». Нагороди за «Краще перевтілення на екрані» удостоївся Джаред Лето за фільм «Далласький клуб покупців». Епізод за участю Орландо Блума і Еванджелін Лілі другої частини кінотрилогії «Хоббіт» режисера Пітера Джексона відзначений у номінації «Краще бій».

Звання новатора цього року отримав Ченнінг Татум, передає Associated Press. Сам актор зізнався, що колись, дивлячись по телевізору церемонію вручення премії MTV, і подумати не міг, що через 10 років візьме в ній участь і виграє приз.

MTV Movie Awards - щорічна премія, яку організовує музичний канал MTV. Переможці визначаються шляхом інтернет-голосування, в якому можуть взяти участь всі охочі. Вперше церемонію MTV глядачі побачили в 1992 році.