Погода, Новости, загрузка...

Ума Турман передумала виходити заміж за мільярдера

http://www.art-pr.eu
Коханий відмовився йти з нею на благодійну вечерю, тож Ума Турман та її наречений - мільярдер Арпад Буссон розірвали свої заручини.

Про це стало відомо кілька днів тому, але представники ні тієї, ні іншої сторони це повідомлення офіційно не підтвердили, - пише Gazeta.ua.

Знайомі пари стверджують, що останньою краплею для Уми стало те, що Арпад не пішов з нею 8-го квітня на благодійну вечерю. Туди Турман з'явилася без нареченого і без обручки на пальці.

"Арпад і не повинен був бути присутнім на цьому вечорі. А все тому, що вони з Умою більше не пара", - говорить джерело наближене до актриси.

Передбачається, що причиною розставання 43-річної актриси і 51- річного власника інвестиційного фонду стала відстань. Пара жила в основному окремо - Ума в Нью-Йорку, а Арпад в Лондоні. І, незважаючи на всі зусилля, Турман і Буссон не змогли пристосуватися до такого способу життя.

Джерела стверджують, що актрису і бізнесмена досить рідко можна було побачити разом. Але навіть в такі рідкісні моменти ні Ума, ні Аркад не виглядали щасливими.

"Їх бачили разом на одному або двох заходах, як, наприклад, вечір напередодні премії BAFTA, проте обидва при цьому виглядали нещасними", - стверджує джерело з близького оточення пари.

Нагадаємо, що це другий раз, коли Ума розриває заручини з Буссоном з моменту їхнього знайомства в 2007-му році. У 2009-му році зірка фільму "Вбити Білла" вже повертала французькому нареченому обручку з діамантом у вісім карат, однак через пару років прийняла її назад. Пізніше з'ясувалося, що Турман вагітна їх першою спільною дитиною. У 2012-му році у пари народилася донька Розалінд Аруша Аркадіна Алталуна Флоренс Турман-Буссон.

У Буссона залишилося також двоє синів від відносин з австралійською топ-моделлю Ель Макферсон: 16-річний Арпад Флінн Олександр і 11-річний Аврелій Су Андреа.