Погода, Новости, загрузка...

Бріггс увірвався до Кличка і викликав його на бій. ФОТО. ВІДЕО

Інцидент трапився під час прес-конференції Володимира.

Американський боксер-суперважковаговик Шеннон Бріггс увірвався на прес-конференцію Володимира Кличка і викликав його на поєдинок, повідомляє портал RP-online, - пише Gazeta.ua.

Інцидент стався у вівторок, 22 квітня, під час спілкування українського боксера з журналістами перед майбутнім боєм з Алексом Леапаї, який пройде в найближчу суботу.

Бріггс, розгніваний тим, що Кличко не вибрав його як суперника, зірвав з себе футболку і кинув її в українського спортсмена, вимагаючи надати йому можливість реваншу. "Ти не справжній чемпіон, це я чемпіон народу", - кричав розлючений американець. Охорона вивела Бріггса, який не на жарт розійшовся, лише через десять хвилин.

Місяцем раніше Бріггс увірвався в зал, де тренувався Кличко, і кинув у нього кросівком. У відповідь на це українець пообіцяв, що змусить його з'їсти цей "метальний снаряд".

Цього місяця Бріггс повернувся на ринг після майже чотирирічної паузи, яка почалася після його поразки за очками від Віталія Кличка у жовтні 2010 року. 11 квітня Бріггс у першому ж раунді відправив у нокаут свого співвітчизника Моренцо Сміта. У неділю, 20 квітня, йому вдалося за 27 секунд нокаутувати мексиканця Франсіско Мірелеса.

Володимир Кличко - чемпіон світу за версією WBA, IBF, WBO і IBO. У найближчу суботу, 26 квітня, він вийде на ринг в німецькому Оберхаузені проти претендента на титул WBO австралійця Алекса Леапаї. Російські телеканали відмовилися транслювати цей поєдинок.