Погода, Новости, загрузка...

Гагаріна засвітилася з новим бой-френдом. ФОТО

Новий обранець Поліни Гагаріної бавить її сина.

Поліна Гагаріна зустрічається із молодим фотографом Дмитром Ісхаковим, який обожнює її 6-річного сина Андрія, - пише ТСН.

"Коли чотири роки тому я знімалася для одного журналу у фотографа Діми Ісхакова, я і припустити не могла , що ця людина - моя доля. Та й не до таких думок мені було в той момент: розлучення", - розповіла Поліна в інтерв′ю для видання 7 дней.

Тоді для неї був не найкращий час для знайомств. Проте Дмитро їй сподобався, видався розумним, яскравим, впевненим у собі.

"Я усвідомив, що Поліна мені подобається, не під час фотосесії, а одразу після того, як сів роздивлятися світлини. Я подумав: яка вона все-таки гарна. І "занурився" в Інтернет, щоб дізнатися про Поліну більше. Я повинен сказати, що до цього про її творчість мав туманне уявлення", - сказав Дмитро.

Поки закохані винаймають житло. Але ще до зустрічі з коханим Поліна купила нову простору квартиру - "ніби відчувала, що скоро її життя зміниться". Наразі там ремонт.

З сином Гагаріної Дмитро потаваришував. Коли Поліна приїздить після виступів втомлена, він вкладає її спати, а сам грається з Андрійком.

"Андрійко дуже смішно сформулював своє перше враження про мене. Каже: "Ти, Діма, дуже інтелігентний чоловік". Йому всього шість років, але він тямущий", - усміхається Ісхаков.