Погода, Новости, загрузка...

Продовження Друзів не буде, - Кортні Кокс

Днями Кортні Кокс розвіяла надії шанувальників побачити продовження серіалу "Друзі".

Категоричне "Ні!" актриса сказала на шоу Девіда Леттермана - Кортні стала недавньої гостею телепрограми Під час розмови ведучий запитав у знаменитості, чи можливe возз'єднання легендарної шістки кращих друзів, - пише Gazeta.ua.

"Всіх цікавить, чи буде продовження "Друзів". Напевно, Ви вже втомилися від подібних питань, але глядачі дійсно хочуть знати", - запитав Леттерман. На питання Девіда Кокс відповіла прямо і чітко:

"Цього не буде! Справа ось у чому: нас шестеро, і я вже десять років намагаюся зібрати всіх разом на вечері, але ніяк не виходить. Я не можу "зловити" дівчаток, Меттью Перрі може прийти. Минулого разу Метт Леблан скасував зустріч в останній момент, Девід Швіммер живе тут (в Нью- Йорку), - зустрітися всім разом у нас не виходить. Тому цього просто не станеться!", - відповіла Кортні Кокс.

Нагадаємо, розмови про можливий вихід серіалу на широкі екрани ходять останні десять років. Раніше повідомлялося, що ідея "великого кіно" не подобається тільки Дженніфер Еністон - актрисі більше до душі варіант створення мюзиклу на основі телепроекту.