Погода, Новости, загрузка...

Назвали найвпливовіших людей світу

Співачка Бейонсе визнана однією з найвпливовіших осіб планети.

Журнал Time за традицією склав список 100 найвпливовіших людей світу, - пише Gazeta.ua.

У нового номера відразу чотири обкладинки, на яких з'явилися четверо з увійшли в список знаменитостей - Бейонсе, Роберт Редфорд, баскетболіст Джейсон Коллінз і голава компанії General Motors Мері Барра.

Чому Бейонсе гідна називатися однією з найбільш впливових персон планети, висловила свою думку Шеріл Сандберг - американська бізнес- вумен, член керівництва таких гучних проектів як Facebook:

"Минулого року Бейонсе успішно гастролювала зі своїм турне Mrs. Carter Show World Tour, при цьому займаючись вихованням доньки. Її секрет: працьовитість, чесність, щирість. Вона каже людям:" Дивіться на мене, я можу це зробити. І ви теж зможете!", - сказала Шеріл Сандберг.

Крім Бейонсе і Редфорда в рейтинг журналу увійшли й інші представники сфери шоу-бізнесу: з діячів кіно - Меттью МакКонахі, Бенедикт Камбербетч, Керрі Вашингтон, Емі Адамс, Робін Райт, режисери Альфонсо Куарон і Стів Маккуїн, з області музики - Фаррелл Вільямс, Майлі Сайрус і Керрі Андервуд.

Зі світу моди в сотні опинилися топ-модель Крісті Терлінгтон, дизайнер Фібі Філо, засновник відомого інтернет -магазину Наталі Массене. Серед спортсменів, зазначених редакцією, - Кріштіану Роналду і Серена Вільямс.

У рейтингу 100 найвпливовіших персон світу є і росіянин - президент Володимир Путін. Інші політики, що увійшли до списку, - Барак Обама, Хілларі Клінтон, Ангела Меркель, Джон Керрі та інші.

Також в рейтингу цього року зайняв своє місце Едвард Сноуден. Його рід діяльності редакція позначила як "активіст".