Погода, Новости, загрузка...

Весілля навесні: найпопулярніші місця для фотосесій

Заради гарних фотографій наречені готові на все: дівчата у весільних сукнях забираються на коней, змінюють туфлі на ковзани і навіть приміряють костюм чоловіка.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів фотограф Максим Костецький, який зробив більше сотні весільних фотосесій.

"Весілля знімаю сім років, - розказує Костецький. – Якщо раніше молодята обходилися фотосесією біля старовинної церкви чи стін замку, то тепер шукають місця екстремальні і неординарні".

Максим визначив ТОП- 5 найпопулярніших місць для весільних фотосесій навесні та влітку.

У поїзді.

"Два роки тому познайомився з провідницею Катериною, - каже Костецький. - Вона пускала нас фотографуватися у вагон, поки її не перевели на міжнародний рейс до Москви. Фотографував наречених у вагонах, які відстоювалися недалеко від столичного вокзалу. Найбільше молодятам подобається позувати на коліях. Такі світлини виходять дуже символічними – віщують довге життя".

На катері.

"Багаті молодята чи їхні батьки спеціально для фотосесії орендують яхту на 2-3 години. А кому це не по кишені, просто їде зі мною на столичний річковий вокзал. Купуємо три квитки на прогулянковий катер і годину плаваємо по Дніпру з іншими туристами. Такі прогулянки нареченим запам'ятовуються на все життя", - говорить фотограф.

У конюшні.

"Часто замовляють фотосесію біля коней. Домовився з власницею однієї приватної стайні під Києвом. Але такі фотосесії не варто влаштовувати у день весілля, бо забирають занадто багато часу. Раджу її проводити після весілля. Фотосесія екстремальна. Можна замастити чи порвати сукню, бо вибратися верхи у такому наряді непросто".

У лісі.

"Навесні це чи не найромантичніше місце для фотосесій. Влітку воно трошки поступається популярністю пшеничному лану. До речі, взимку у ліс теж їздимо фотографуватися. У лютому знімав наречених з Печерська. Молодята закомандували їхати у ліс. Так захопилися зйомкою, що, шукаючи найбільші кучугури, забрели на 2 кілометра у глиб лісу".

В готелі.

"Фотографую не тільки у готельних номерах, але й у холах, ліфтах та на дахах. Це найкращий варіант, якщо з погодою у день весілля не пощастило", - пояснює фотограф.

Також популярними місцями для позування називає мости, лімузини, ретроавтомобілі, мотоцикли.