Погода, Новости, загрузка...

Зірку Голлівуду спутали з бомжем

Туристка з Франції Карін Гомбо гуляла Нью-Йорком і побачила чоловіка, який порпався в сміттєвому баку.

Не впізнавши Річарда Гіра, 42-річна жінка вирішила, що перед нею бомж, і пригостила актора піцою, - пише Gazeta.ua.

Нагадаємо, що зараз 64-річний Гір знімається в ролі бездомного в драмі Орена Мовермана Time Out of Mind, а туристка випадково опинилася на знімальному майданчику. У гримі Річарда дійсно легко прийняти за волоцюгу.

Як Гомбо розповіла пізніше, вона гуляла недалеко від Центрального вокзалу разом з чоловіком і 15-річним сином. Раптом вони побачили людину, що копається в сміттєвому баку. Карін підійшла до "бомжа" і запропонувала йому шматок піци, який залишився у неї після обіду в ресторані Little Italy:

"Він запитав: "Що в пакеті?"Я спробувала відповісти англійською, але половину фрази таки сказала французькою: " Вибачте, але піца холодна". Він відповів: "Величезне спасибі, нехай береже вас Бог", - розповіла туристка.

Через два дні співробітник готелю Salisbury Hotel показав їй фото в газеті New York Post, де вона була зображена поряд з Річардом Гіром:

"Це було чарівно. Вся ця історія - божевілля. Просто неймовірно, що таке могло статися. Я вважаю його дуже привабливим, незважаючи на вік. "Красуня" - не мій улюблений фільм, але мені по-справжньому сподобався "Чикаго", - розповідає туристка Карін Гомбо.

Гомбо працює в туріндустрії - вона зізналася, що їй вкрай важко бачити в Нью-Йорку безхатченків.

Перш ніж наштовхнутися на Гіра, чоловік Карін знімав Центральний вокзал на відеокамеру. Сім'я не зрозуміла, що потрапила на знімальний майданчик нового фільму Річарда:

"З усіх кінців станції йшли люди і говорили чоловікові припинити знімати. Це збивало з пантелику", - сказала жінка.