Погода, Новости, загрузка...

Новий скандальний кліп гурту Нікіта можуть заборонити

Учасниці сексуального гурту "Нікіта" презентували новий кліп "Хозяїн".

Усе відео насичене відвертими сценами, - пише Gazeta.ua.

Даша Астаф'єва разом з Наною та Юлією знімалися у кліпі без білизни. Одягли лише чорні панчохи. Груди прикрили шкіряними ременями.

Дівчата ніколи не соромилися своєї природної краси. Сюжет кліпу, як і його окремі сцени - відверті і еротичні. Вони відображають персональні уподобання Даші, Нани та Юлі. Зйомки тривали добу. Заради максимальної реалістичності постільні сцени знімалися саме вночі. Вдень на місці зйомок по вулиця Червоноармійська у Києві рух практично зупинявся. Люди виходили з машин і звисали з вікон, щоб поспостерігати за знімальним процесом" — каже креативний директор Анна Гурбан.

Дівчата готові до того, що кліп заборонять показувати на телебаченні.

"Але йти проти своїх переконань не хочемо. Це не просто роздягання і виставляння тіла напоказ, не щось вульгарне. Це - та відкритість і природність, яку багато дівчат, в силу своїх комплексів, не можуть собі дозволити. Все інше - лише гра", - переконані дівчата з гурту. - Гадаємо, нас підтримають сучасні дівчата, які не соромляться себе і звикли добиватися свого".

Аби написати пісню автор прочитав бестселер "50 відтінків сірого". Це додало тексту деяку пікантність.

Над образами учасниць гурту "Нікіти" спрацювали столичні дизайнери.

"Головним профілем своєї роботи ще на самому початку вибрала фетиш. Обожнюю чорний колір, шкіру, грубі аксесуари та агресивну сексуальність в цілому. При цьому в створюваних образах я завжди підтримую жіночність. Саме такий стиль втілюють дівчата з групи Nikita і персонально Даша" - говорить стиліст Віолетта Малахова.